Klienti a zaměstnanci Života bez bariér vstoupili společně do nového roku

Nový rok zahájili zaměstnanci a klienti Života bez bariér společným setkáním.

Povídali si o tom, co bude pro chod organizace znamenat její přeměna na právní formu zapsaného ústavu, která se v současnosti dokončuje. Je nás hodně, kteří bychom byli rádi, aby ústavy už byly pouze záležitostí minulosti, a tak se nám nebude nová forma sdružení zrovna lehce propagovat. Shodli jsme se ale na tom, že důležité je co děláme a ne pod jakým názvem, a tak se do našeho ústavu snad nebudou bát jít ani noví, ani stávající klienti a zaměstnanci. 

Protože se  Život bez bariér rozrostl ke konci roku o nové zaměstnance jak chráněných dílen, tak administrativy, začali jsme společné setkání představovacím kolečkem. Ředitelka Života bez bariér, pí. Jitka Fučíková, potom představila všem přítomným organizační strukturu a plán služeb, projektů, akcí a práce, které nás v roce 2015 čekají.

Těšíme se na všechno a doufáme, že i v novém roce budeme co nejlépe pomáhat lidem se zdravotním postižením, seniorům i jejich rodinám a připravovat zajímavé akce pro školy, spolupracující organizace i veřejnost