Vánoční PROMĚNA klientů a zaměstnanců Života bez bariér dopadla krásně

V pátek s krásným datem 12. 12. prošli klienti a zaměstnanci Života bez bariér,o.s. opět po roce  PROMĚNOU.

V rámci druhého ročníku akce se vzdělávací místnost v Centru bez bariér již brzy po ránu proměnila. Tento rok v kadeřnický, vizážistický a pedikérský salón a v objektu Denního stacionáře se opět otevřely dveře masážního salónu. V průběhu dne se klienti a zaměstnanci sdružení doslova měnili pod rukama masérky Lucie Langrové, manikérky a pedikérky Radky Šepsové z Paky, kadeřnice Renáty Machové z kadeřnictví EFEKT v Jičíně a vizážistek Lucie Poulové a Pavly Bohanské ze společnosti MARY KAY, jejichž profesionální výkon podpořila také obchodní ředitelka této společnosti, která poskytuje kosmetické poradenství, paní Renata Kárníková. Opomenout nemůžeme ani fotografa Lukáše Hájka, který nám celou akci nafotil.

Všem dámám patří obrovské PODĚKOVÁNÍ, za jejich péči, kterou bezplatně věnovaly našich klientům a zaměstnanců. Jejich služby mohou všichni účastníci akce vřele doporučit. O tom, že toto doporučení není pouhou frází, se můžete přesvědčit, když si prohlédnete následující fotogalerii - PROMĚNA 2014.

Fotografie od Lukáše Hájka si můžete prohlédnout zde.

Doufáme, že tato akce bude inspirací pro všechny, kteří by rádi udělali dobrou věc a kteří často ani netuší, že podpořit zdravotně postižené a seniory lze pomocí vlastních schopností a dovedností.

Přečtěte si také o dalších zážitcích klientů sociálních služeb, které si odvezli z již proběhlých akcí a výletů.