Neziskovka týdne - je naše organizace na GIVTu

Pomoci odhalit potenciál zdravotně postižených a seniorů a znovu se začlenit do společnosti – to jsou cíle organizace Život bez bariér, z.ú., naší neziskovky tohoto týdne.

Toto její úsilí vychází z individuálních možností, představ a přání jednotlivých klientů. Sdružení se snaží o to, aby se každý, kdo jej osloví s žádostí o radu či pomoc, setkal s odpovídající odezvou, aby mu bylo umožněno se rozvíjet a zároveň, aby obdržel veškerou pomoc potřebnou ke kompenzaci zdravotního omezení.

Život bez bariér, z.ú. takovým klientům nabízí široké spektrum služeb. Od sociálního poradenství, rehabilitace a denního stacionáře přes doprovodné akce a programy až po vytváření pracovních míst, kde by se tito lidé mohli uplatnit. Mimo to provozují také půjčovnu kompenzačních pomůcek a lobbují u orgánů za celkové zlepšování podmínek pro život těchto našich spoluobčanů, kteří bývají tak často opomíjeni.

Pokud je i Vám snaha naší neziskovky týdne sympatická, můžete se alespoň malým dílem podílet na jejich aktivitách. Stačí, když budete nakupovat s GIVTem a část Vaší útraty dostane Život bez bariér. Pomoci lze také finančním či materiálním darem, dobrovolničením, nákupem originálních výrobků z e-shopu na www.zbb.cz anebo jen tím, že se nebudete bát toto téma otevírat.