Opětovné obdarování od firmy KPPS

Již druhým rokem nás ve velké míře podporuje firma KPPS, která daruje zaměstnancům a klientům Života bez bariér, z.ú. větší množství kvalitních přírodních mýdel, pro lepší hygienu, což v dnešní době opravdu velmi oceníme.

Kappus je rodinná firma páté generace, která se zabývá výrobou jedněch z nejkvalitnějších mýdel a tělové kosmetiky na bázi rostlinných látek. K výrobě používá nejkvalitnější ingredience z obnovitelných zdrojů na přírodní bázi. PH mýdel je v rozmezí 10-11. Jsou ideální volbou pro citlivou, problematickou, suchou i mastnou pokožku.

Ekologická výroba je v harmonickém souladu s přírodou. Veškeré odpady, které při výrobě vznikají a u kterých je to možné, jsou recyklovány. Žádné z výrobků nejsou testovány na zvířatech, neobsahují konzervanty, další neobsahují živočišné látky a jsou bez dráždivých parfemací a barviv. Mýdla Kappus jsou až 8x účinnější než klasický sprchový gel a vydrží až 3x déle než jiná mýdla.

Mýdla vřele doporučujeme – můžete si vybrat z různých možností ať už přírodní mýdla, lékařské mýdla, toaletní mýdla nebo v mýdla v dárkové krabičce, tak určitě si u firmy KPPS vyberete více si vybere zde

Touto cestou bychom rádi poděkovali za vstřícnou podporu!

Štítky: